Foto fran Anna Betlehem copy

En tillbakablick.

Skrivet av Anna Betlehem 28.09.2015 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag är det 28 September. Jessicas födelsedag och som jag skrev igår, två hela år sedan vi var till Umeå och träffade på våra stora idoler. Jag skrev verkligen mycket om dethär gänget, Rackartygarna, förut men har inte gjort det så mycket här på sevendays, så tillägnar dem ett inlägg nu! För nog tycker jag fortfarande om dem lika mycket ! 

dsc 0091 524b13afddf2b3701e1e6b80

En lördag i September 2013 hade alltså Rackartygarna, extremsports- och humorgruppen från youtube, en fanträff i Umeå som Jessica och jag for på. Jens var också där. 

Det var ganska så mycket folk som var där för att träffa dem, men vi fick ändå chans att prata med dem länge och ordentligt, och efter att allt var slut så lämnade vi där en stund för att ta foto med dem. Det jag minns bäst var att de kände igen oss från Instagram och att de tyckte det var så häftigt att det fanns folk från Finland som såg på deras videor. 
img 1339 524b11309606ee7344314f3b

Alexander Hermansson/Rackaralex (gruppens frontfigur) är nog fortfarande med i gruppen men inte lika aktivt som han var 2013 pågrund av att han börjat jobba som barnprogramledare för SVT och sådant, ni kanske såg han i Let's Dance förra året? 

rackartygarna

dsc 0110 524b140b9606ee05a083d4d1rt

Här är en ihopklippt video av det som Jessica och jag filmade i Umeå. Det säger kanske inte så mycket om vem dom är och vad allt dethär handlar om men det är ändå rolig att ha, som ett minne. Det har också hänt väldigt mycket sedan dethär, vilket också syns på oss lite, nog har man ju blivit äldre nog. 

 Här är två filmer från deras kanal som jag nu på rak arm kom att tänka på. Om ni har tålamod och verkligen vill se vad denhär gruppen sysslar med så rekommenderar jag deras youtube-serie Rackarlife som ni hittar HÄR och deras senaste sommarvideor HÄR (med lite bättre kvalite', misstänker de har satsat på ny utrustning!) Förstås har jag ju en hel del favoritfilmer som jag alltid tyckt om, men känner att jag tipsat om dem så många gånger i min gamla blogg så fick bli några nya filmtips nu!

 

 

 .A

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar