AnnaXemilia

Stopp och belägg

Skrivet av Anna Liljekvist 30.03.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hej! Hallå! Eftersom du läser det här just nu, antar jag att du är en person som läser bloggar/konsumerar någon sorts content. Säkert mer än vanligt just nu på grund av den här situationen. Vad roligt att du gör det! Att du tar din tid för att läsa det någon skrivit, gillar bilder som någon tagit eller ger en kommentar. Här är nu en sak jag skulle vilja be alla som läser/kommenterar/gillar andras content. Inte bara mitt utan det handlar om vem som helst.

Bakom varje text och bild finns en riktig person. Som läser det du skriver och som har riktiga tankar och känslor. Precis som det är viktigt att vi har förståelse för andra människor, så är det lika viktigt att alla konsumerare har förståelse för dem som producerar innehållet. Den människan har högst antagligen lika mycket ångest och tankar som snurrar på som du. Och vi vet inte heller vad som är rätt eller fel i den här situationen, tror det inte är så där jätte många som uttryckt sig vara det heller. Vi försöker bara ta oss igenom detta på det bästa sättet vi vet, för oss.

IMG 0304

För mig är bildproduktion och att skriva blogginlägg ett sätt att koppla bort allting, och jag vill helst behålla det så. Jag kan ändå inte ignorera att tonen på kommentarer ibland kan vara lite negativ just nu. Inte bara för mig, utan många av mina favorit content creators har uttryckt att situationen är svår då det kommer till kommentarerna just nu. Känns också som att bloggen hållit sig på en bra nivå men då jag börjar få DM's från främlingar som bara vill hacka på mig kändes det som att min bägare med "skit" blev full. Det tycker jag ingen ska behöva tåla.

Så jag ber dig. Att tänka två gånger. Är det här något som verkligen behöver kommenteras just nu? Är det konstruktivt? Hur skulle jag känna om jag fick den här kommentaren? Ni vet lite med tanken "if you got nothing nice to say"...så kanske det inte behöver sägas just nu. För personen på andra sidan känner högst antagligen som du just nu. ❤️

IMG 0340

Kommentarer

  • Amanda 04/04/2020 1:58pm (3 år sen)

    Jättebra och tänkvärt inlägg! Vi måste verkligen försöka lyfta och peppa varandra <3

    • Anna Liljekvist 14/04/2020 2:34pm (3 år sen)

      Tack snälla! <3

Skriv en kommentar