AnnaXemilia

Tror jag är lite galen

Skrivet av Anna Liljekvist 02.03.2020 | 0 Kommentarer

Här händer det stora förändringar i år! Och det är bara mars?!  Om ni följer mig på Instagram så vet ni att jag köpte en kamera igår. Ingen kamera som helst utan en kamera jag drömt om i flera, flera år redan. Är så otroligt dålig på stora köp så ringde åt så många människor o bara är det här en bra idé?? Sist och slutligen "föll" en Canon 6D mark II i kundkorgen och den är nu på väg hem till mig.

Längtar tills den kommer med posten! Kommer säkert fota allt och alla närmaste tiden. Kameran jag har just nu har inte den bästa "ljusupptagningen" så den behöver mycket naturligt ljus för att få till en perfekt bild. Så det hoppas jag kommer bli bättre i alla fall. Sen är det ju en full frame kamera, vilket min inte är. Så det ska bli så roligt att lära mig nya saker då det kommer till fotografering.

MG 0522

Det andra galna jag gjort idag är att signa upp till 30 day challenge med Ilona Siekkinen! Ett mål jag hade i år var att få igång träningen igen och det har faktiskt gått jättebra. I lite över en månad nu har jag gått till gymmet 3 gånger i veckan. Det känns så galet bra då man kommer igång. Så jag tänkte att jag går all in nu och kör något mer "extremt" hela grejen startar 30.3 så får se hur det går. Det viktigaste är ju att man gör sitt bästa!

MG 0589MG 0530MG 0593MG 0553MG 0596MG 0573MG 0565

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar