bloggheader6

30 dagar av yoga.

Skrivet av Caroline Eriksson 09.01.2018 | 3 Kommentarer

Det har redan gått dåligt med mina nyårslöften.

Jag har ännu inte umgåtts mer med vänner, men talade förvisso en bra stund i telefon igår med en vän. Det är ju framsteg. Fotograferar ungefär lika mycket som jag gjorde 2017, och skräpar som man vanligtvis gör när man bor i ett radhus. Tror det är först när vi flyttat då den förändringen verkligen kickar in.

 

Men jag har inte yogat en enda gång sen jag skrev ner mitt nyårslöfte om att yoga minst två gånger per vecka. Ja, jag vet. Det har bara gått en vecka sen det blev ett nytt år, men jag hade förhoppningar om att jag ändå skulle börja på med detsamma. 

Så för att riktigt kicka igång det nya året och finna mitt yoga flow, så har jag nu gjort ett uppslag i min Bullet Journal där jag ska göra yoga i 30 dagar i sträck.

 

Obs! Lägg märke till Mr Fantomen i videon. :-) 

 

Eftersom ni verkade gilla min senaste video, där jag gjorde mitt uppslag för alla böcker jag ska läsa under året, så filmade jag även när jag gjorde detta uppslag. Hoppas ni gillar denna video också. :)

Vill ni vara riktigt snabba med att se de filmer jag gör och publicerar, "make sure to hit the subscribe button" för att citera andra youtubers. 

 

BulletJournal 30daysofyoga 1

Så här ser alltså mitt uppslag om "30 days of yoga" ut. På vänstra sidan är det några av mina favorit-yogaposer, och till höger har jag en kalender med alla trettio dagar, och namnet på videon jag ska följa.

 

Jag kommer att göra en gammal yoga utmaning som finns på youtube, och det är Adriene jag ska följa. De flesta av de videos och övningar jag ska göra är trettio minuter långa, och jag tycker det är en passlig tid. Jag har inte sett en enda video än, för jag vill bli överraskad, men tyckte att de flesta av videorna hade vackra namn, och därför valde jag hennes yoga challenge av alla som finns på youtube.

 

BulletJournal 30daysofyoga 4

 

Ofta när jag yogar så sker det lika mycket inom mig, som på utsidan. Det är som meditation i rörelse där jag ofta kommer till fina insikter. Mest om att jag, och du, duger som vi är. Och att vi kan mer än vi tror, så länge vi vågar prova på. Ska bli intressant att se vad jag kommer fram till under de trettio dagarna jag yogar.

 

Några av mina favoritrubriker från alla övningar jag ska göra är:

- Ease into it.

- Forget what you know (OBS! Inte nu att man ska börja ta och bli glömsk, men att det kan vara bra att komma ur gamla vanor och finna nya sätt och ögon att se världen på.)

- Joyful home practice.

- Freedom & forgivness (går hand i hand).

- Dancing warrior sequence (ser framför mig hur jag trippar runt i nya huset som en dansande krigare, oberoende vad yoga-övningen egentligen vill att jag ska göra.)

- Find what feels good. 

 

BulletJournal 30daysofyoga 3

 

Och det är den sista rubriken som får mig att göra det här. Jag, som aldrig har funnit någon lycka i att röra på mig, fann den i yogan. Man ska göra det man mår bra av, det som känns bra. 

 

Kommentarer

 • hopihopi 09/01/2018 9:17am (5 år sen)

  Jag gjorde den här utmaningen i december och jag tyckte det var riktigt bra! Jag gillar Adriene, hon är min favoritinstruktör på youtube

  • Caroline Eriksson 09/01/2018 11:36am (5 år sen)

   Vad kul! Nu blev det ännu roligare för mig att få göra den här utmaningen (ska ba få hem ny yoga-bh först) :-)

 • Sandra Neuman 10/01/2018 3:24pm (5 år sen)

  Oj vad jag vill komma hem till dej sedan och ha en yogadag! Du skulle få visa hur man gör alla de där så att jag skulle bli riktigt nollställd i kroppen ^^

  • Caroline Eriksson 10/01/2018 8:19pm (5 år sen)

   Du är så hjärtligt välkommen till Petalax så yogar vi å dricker kaffi! :)

 • Bella 14/01/2018 10:59am (5 år sen)

  Åh så fint du tecknar och målar! Jag blir riktigt inspirerad!!

  • Caroline Eriksson 14/01/2018 11:48am (5 år sen)

   Åh tack så himla mycket! Jag har blivit mycket bättre på att teckna och skriva sen jag började med min bujo. Övning ger färdighet. :)

Skriv en kommentar