bloggheader6

Dan före dopparedan

Skrivet av Caroline Eriksson 23.12.2018 | 1 Kommentarer

Dan före dopparedan, och jag steg upp okristligt tidigt. Hade hellre velat att det berott på julmagi och att man vill ta vara på varje stund av julmyset, men istället är det min förkylning som hållit mig vaken. Förstår att det kanske är lite mycket att begära, men vore det inte bättre om man firade jul runt en annan tidpunkt, än då alla verkar bli sjuka? 

 

23.12.2018 1

 

Försökte ändå göra det bästa av situationen i morse och drack mitt morgonkaffe ensam i lugn och ro. Fick se solen stiga upp, och tror att jag för första gången i mitt liv inte har dåligt samvete över att jag är inte är på topp. Det, om något, är ett julmirakel. 

 

Från att annars bara stressa sig frisk och på så sätt inte kunna återhämta sig ordentligt, har jag nu bara myst med bok och druckit varmt te de senaste dagarna. Gett kroppen en massa vitaminer, lugn, ro och lite känsla av julfrid. Mest av allt så har jag bara varit.

 

23.12.2018 2

23.12.2018 3

 

Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att du får en riktigt lugn och fin dag. Att du slipper stressa för morgondagen, och att du istället passar på att ta vara på någon slags julefrid.

 

Är det så att du verkligen inte tycker om julen, känner att dagen endast innebär ångest och ensamhet, strunta i julen!

Det handlar om 24 timmar, och sen är det över. Gör något du tycker om. Något som ger dig glädje. Kom ihåg att vad du än går igenom, så är du inte ensam.

 

Kommentarer

 • Bogart 24/12/2018 1:56pm (4 år sen)

  Intressant med ljusstaken som figurerar. En likadan fick vi för drygt 40 år i förlovningspresent. Möjligtvis tillverkad i Krombi ????

  • Caroline Eriksson 24/12/2018 2:01pm (4 år sen)

   Åh, tack så hjärtligt mycket för kommentaren och lite information om ljusstaken. :) Min kompis såg denna på loppis förra året, och kände att hon behövde köpa den till oss. Den är så vacker, med äkta kristall och allt.
   Ha en riktigt underbar jul!

Skriv en kommentar