bloggheader6

Det här fick jag i julklapp

Skrivet av Caroline Eriksson 27.12.2018 | 1 Kommentarer

Som jag tidigare nämnt, så var den här julen det bästa julen jag fått uppleva. Åtminstone i vuxen ålder. Går som ännu på rosa moln, och trots att jag har tröttnat på julmaten, så kommer den här härliga känslan av julfrid följa med ett bra tag.

 

Jag hade bara önskat mig en enda julklapp, men Fredrik är en riktigt expert när det kommer till att hitta på bra julklappar och presenter till andra, och även detta år fick jag så mycket fint och behändiga saker. 

Är så tacksam, och det här är vad jag fick i julklapp.

 

julklappar 1

En behändig och snygg vattenkokare.

 

Vattenkokare i glas och rostfritt stål.

Jag var ju peppad på att leva lite nyttigare efter att ha läst Food Pharmacy, och tro mig, det gjorde jag till en början. Men bekväm som man är, så verkade det lite för jobbigt och invecklat att få till bra tevatten i en mikro. Att koka upp vatten på spisen för en enda tekopp var inte heller något jag gjorde fler än en gång, 

så när jag fick denna vattenkokare i julklapp hurrade jag och gjorde i ordning en tekopp med detsamma. Snabbt och varmt vatten, på kort stund, utan krångel.

 

Det du ser i koppen är gurkmeja, svartpeppar, ingefära och en halv pressad citron. Nyttigt och otroligt gott.

 

Läs min recension om Food Pharmacy, och att kunna tala om mat på ett okomplicerat sätt, här.

 

julklappar 2

Världens bästa helkroppskudde.

 

Helkroppskudde + dynvar.

Det här var det enda jag hade önskat mig i julklapp av Fredrik, och ärligt hade min jul varit komplett även om "jultomten" bara hade med sig detta paket. Helkroppskudden.

Helkroppskudden är 50 x 160 cm, och jag somnar oskojat på tre sekunder när jag kramar om denna. Världens bästa kudde.

 

Jag skulle rekommendera en sån här kudde till precis alla på denna planet. Den är alldeles underbar!

 

julklappar 3

Ordentliga hörlurar.

 

Hörlurar från Maxell.

Jag ser inte så mycket på tv, men det jag däremot gör att spendera mycket tid på youtube och se på dokumentärer på min iPad. I flera år har jag använt mig av de hörlurar man får i samband när man köper en ny telefon, för att inte störa Fredrik som ser på något guldgrävar- eller djurprogram på tv. Såna hörlurar fungerar, men de är inte så bekväma eller bra. 

 

Så jag blev otroligt glad när jag fick ordentliga hörlurar i julklapp. Det är en helt annorlunda upplevelse att lyssna till något med dem, och omvärlden stängs utanför hörlurarna.

 

julklappar 4

Presentkort och varningsskylt.

 

En varningsskylt och presentkort till klädaffär.

I det lilla röda kuvertet hittar du ett presentkort till en klädaffär, som jag ska spara tills vidare.

Den där skylten är en skämtpresent som fick mig att gapskratta.

 

När jag blivit sur över något orättvist, eller när vi haft personer som snokat runt vid vår gård, så har jag sagt att jag varit "arg". Så den här skylten gav mig ett gott skratt. Kanske mitt nästa inredningsblogginlägg blir när jag monterar upp den? 

 

julklappar 5

Ställning till min gitarr.

 

Gitarrställning.

Jag har ägt min gitarr nu över tio år, men nu äntligen har jag fått en ställning till den, så den inte behöver luta upp efter väggen. Det här är något jag verkligen inte hade kommit mig för att köpa själv, så är tacksam för att jag fick den i julklapp.

 

Och det var mina julklappar. Är så otroligt tacksam och glad över att ha Fredrik i mitt liv.

 

Kommentarer

  • Bella 28/12/2018 3:53pm (4 år sen)

    Vilka fina julklappr du fått! Har aldrig sett en helkroppskudde tidigare! Det vore ju drömmen att ha en sån <3 Var kan man köpa sådana? Ha en fortsatt skön julhelg :)

    • Caroline Eriksson 28/12/2018 4:21pm (4 år sen)

      Tack så hjärtligt mycket för kommentaren. :) Min helkroppskudde är från teva.fi och den är förmånlig och så skön. Blir som så förvånad hur snabbt jag somnar tack vare den ???? Ha en underbar fortsättning och ett gott nytt år.

Skriv en kommentar