bloggheader6

Konst i naturen

Skrivet av Caroline Eriksson 28.05.2016 | 0 Kommentarer

Efter mitt lilla missöde med att se en sällsynt trana och inte ha förstånd att fotografera den, så har jag nu med mig systemkameran överallt. I morse såg jag tranor som skrek på en åker (de låter lite skrämmande) men det var inte det som fångade min uppmärksamhet. Istället fastnade ögonen på en björk som pryddes av konstverk. 

 

När jag balanserar stenar så är det ett sätt för mig att uttrycka mig, på samma gång som det är terapi och meditation. Och det är väl så för allt typ av konst. Ett sätt att dela med sig av sig själv. Sina känslor och det sätt man ser världen på.

 

Och tavlorna på björken gjorde min morgon till den bästa.  Tack du människa för att du medvetet eller omedvetet gör naturen ännu vackrare. Piggar upp dagen för så många. Delar med dig av din konst. Tanken kanske inte var att hamna på en blogg, men nu är det så många andra som också får se din konst. Fortsätt måla och var dig själv! 

 

konstiskogen

 

På min instagram @carloine kan du se bild på naturen omkring, men jag ville ha närbild av tavlorna här på bloggen så ni också får se.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar