bloggheader6

Låter du rädslan styra dig?

Skrivet av Caroline Eriksson 01.03.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Har du något som du alltid velat göra eller kunna, men som du inte vågar göra?

För mig var det huvudstående. Att balansera sin kropp på huvudet såg så otroligt vackert ut, men samtidigt livsfarligt, och det var rädslan som gjorde att det tog så länge för mig att våga på det.

 

Men om man ska låta rädslan styra en så kommer man ingenvart, och när du ser denna bild så kanske du förstår att det var inte rädslan som tog över denna gång.

 

IMG 1220

Det här var jag idag. Längtade hem efter arbetet för att få göra yoga.

 

Det är alltså tre år och en månad sen jag lärde mig att stå på huvudet, och ungefär samtidigt som jag fann yogan. Eller om det var yogan som fann mig. Jag hade Fredrik att fotografera mig och stolt la jag upp bilden på facebook och skrev:

”Och se på tusan! Här står jag på riktigt för första gången i mitt liv på händerna. Skräckblandad lycka och en härlig känsla. Nu när jag verkligen vågar så kommer jag nog att spendera mer av min tid på huvudet. JAG VÅGADE.”

 

Rädslor är oftast något som inte ännu har skett eller kanske aldrig kommer att ske. Och i många fall helt onödiga. För det mesta krävs ju bara sunt förnuft och så klarar man sig bra. Det felet många gör att de identifierar sig med sina rädslor och det hindrar dem mer än hjälper i livet.

Tänk hur många gånger i ens liv, för många varje dag, man kommer till situationer där man måste utmana sig själv. Det kan vara allt från stora till "små" saker. Fysiska och psyiska utmaningar. Låter vi oss styras av rädslan att misslyckas så står vi still.

 

Därför såg jag till att komma över min rädsla för huvudstående. Och vet ni vad? Det visade sig bli det mest avkopplande för mig, och tydligen behöver jag vara upp och ner för att se världen lite klarare.

Kommentarer

Skriv en kommentar