bloggheader6

Man har väl talang!

Skrivet av Caroline Eriksson 26.10.2017 | 0 Kommentarer

Det börjar bli så mörkt om dagarna att jag & Fredrik fick igår fixa utebelysning till huset. Eller, Fredrik fixade. Jag stod nedanför och höll koll på att han inte föll genom taket samtidigt som jag räckte grejer till honom.

 

25.10.2017 1

 

Där uppe på mellantaket sitter Fredrik och sågar hål för våra fina utelampor till huset. På mellantaket hittade han några stycken halvfärdiga getingbon.

 

Undrar vad som fick getingarna att ångra sig och fara vidare? 

På baksidan var ju ett helt gäng getingar som bodde på mellantaket. Tack och lov så lugnade ju getingproblemet ner sig mot halva sommaren. Från att ha haft in, och behövt skydda sig mot minst åtta getingar per dag, så hade jag till sist glömt bort att de ens existerat. Förhoppningsvis blir nästa års getingar rädd för det stora getingboet förra gänget bodde i, och far vidare till nästa hus.

 

25.10.2017 2

 

Sen hände något otroligt! Fredrik kastade ner en penna åt mig och sa "Ta emot!". OCH VILKA REFLEXER JAG HAR! Se hur jag fångade pennan! H E L T  O T R O L I G T. Man har väl talang.

Så det var värt att fånga på bild. 

 

He va ba he ja hadd på hjärta. Efter att alla utelamporna var på plats, sex stycken, så började det snöa och vi kastade in handduken för dagen. Snart har vi lampor i hela huset som lyser upp tillvaron, så vi behöver inte bry oss så mycket om mörkret om kvällarna.

 

Hoppas ni får en fin dag. Ta hand om er. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar