bloggheader6

Med rumpan bar

Skrivet av Caroline Eriksson 25.07.2016 | 0 Kommentarer

Det här livet som pokemontränare är roligt. Jag är redan level 12, har fångat över 224 pokemon, har 39 olika och tagit över Petalax gymmet en gång med min Snorlax 1000+. Men det kan vara lite krävande ibland och får en i situationer man inte var förberedd på. Som i fredags.

 

Eftersom alla kläder jag beställt  ännu (!!)  inte hittat hem,  var jag tvungen att åka in till stan för att shoppa kläder att ha på sig till bröllopet. Fyndade, tack och lov, och har nu kläder jag kan använda till både fest och vardag. Jag var tillsammans med ett par vänner som ännu var inne i  GW-gallerian  medan jag for ut för att vänta på dem. Kanske kunde jag få en  pokemon  eller två? Gallerian har en blandad fasad med trä och cement och min tanke var att luta sig sådär bekvämt mot väggen, lite på huk, för att stå rakt är krävande. Det skulle jag ångra.

 

När jag kom halvvägs ner kände jag hur jag fick två långa stickor i baken och byxorna som lät *skratch*. Jäklar. Byxorna fick ett hål mitt i baken och jag stelnade till. Det var  massor  av människor som gick omkring mig och jag skrev snabbt till mina vänner: "Mina byxor har repats i baken. Jag väntar här utanför." Efter en liten stund som kändes som en timme kom de fnissade till mg. 

 

Tur hade jag shoppat färdigt och gick sådär halvt diskret med plastpåsarna över rumpan. Bytte om i bilen och fick ut stickorna och en rolig facebookstatus av det hela.

 

Här är en rolig video om Pokemon Go som bästa Bored Shorts TV har lagat.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar