bloggheader6

Mys under norrskenet.

Skrivet av Caroline Eriksson 11.10.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Jag skrev lite om magi igår, och fick redan samma kväll uppleva magi. På riktigt. 

 

För  det  första  är det magiskt att lägga märke till vilka underbara människor man väljer att ha i sitt liv. Ringer de inte för att meddela var örnar finns så är det om norrsken. Igår plingade det till om det sistnämnda.

De vet vad jag tycker om, och det är fint hur de tar tiden att höra av sig. Livet blir så mycket bättre när man omger sig med härliga människor. Som bryr sig om en, och som man bryr sig om tillbaka. <3

 

För  det  andra,  så är norrskenet ett av det mest magiska man kan uppleva. Såg lite antydan till norrsken när jag körde hem från kvällsskiftet, men under tiden jag ätit kvällsmat och legat på soffan en stund, hade norrskenet värmt upp sig och dansade lite över himlen. 

La på mig varma kläder över pyjamasen och gick ut med Mr Fantomen. Eller, hade egentligen tänkt låta katten vara inne, men han fick panik och skulle efter mig. Så där stod vi en liten stund. Kramades, myste och njöt av norrskenet.

 

Varje norrsken jag får uppleva, och det börjar bli en hel del nu, är alltid som den första gången. Pirrar i hela kroppen av lycka och jag njuter av varje sekund. 

 

IMG 8746

IMG 8747

 

Ser du Mr Fantomen i min famn? Jestas, vilka stora tassar frassen har. <3

 

IMG 8743

 

Låtsades som att norrskenet hört mina tankar, när jag bad det att lugna ner sig för att återkomma i morgon. Då jag har mer tid att njuta av det. Det skulle förvisso inte varit första natten jag skippar sömn inför ett morgonskift, bara för att njuta av norrskenet. Men just nu prioriterar jag sömnen.

 

Hoppas ni alla får en vacker dag! <3

Kommentarer

  • Nina 11/10/2016 10:14am (6 år sen)

    Dom lovar starkt norrsken to-lö ^_^

Skriv en kommentar