bloggheader6

Tack för all respons! Ni är bäst!

Skrivet av Caroline Eriksson 29.12.2016 | 0 Kommentarer

Jestas. Vad hände igår på Sevendays facebooksida? När de delade mitt blogginlägg om videon som cirkulerat det senaste dygnet, exploderade det. Från att ha varit 10 gillningar och en delning, blev det mitt i allt till 150 gillningar och massor av kommentarer. Flera personer har delat blogginlägget för att visa att de också tänker och känner samma.

 

Trodde verkligen inte att något jag skrivit mitt i natten, klockan 04:00, skulle få sån uppmärksamhet.

 

Man ska ju inte mata trollen, men i såna här fall känns det ändå bättre att man står upp för sig själv och andra. För dem som inte vågar eller kan säga nej. Här i landet är vi vana med att vara tysta, snälla och vänta på vår tur.

Kanske det börjar bli dags att vi vågar stå upp för varandra? Ta fram det där finska sisut.

 

Jag hoppas folk förstår att inte dra alla över en och samma kam. Det finns de finskspråkiga, ganska många faktiskt, som vill lära sig svenska. Som vill berika sitt liv med kunskap. Som inte ser skillnad på vem du är eller vilket språk du talar.

Som ser människan.

Som har en inställning som gör att de inte känner behovet att göra en kränkande video.

 

 

Denna natt var jag dock inte lika produktiv så jag har skrivit något som får extra uppmärksamhet. Har tydligen drabbats av den populära flunssan som tydligen inte går att undvika. Har mest bara torkat näsan, än funderat på livet.

Så himla tråkigt. Inte tråkigt för att jag inte skrivit något häftigt. Utan tråkigt för att det betyder att vi inte kan äta middag med våra vänner ikväll. Är det en liten bebis i hushållet så ska man vara frisk.

 

Men nu är jag ledig och ska kurera mig själv med MSM, citroner, god mat och kärlek.

Ta hand om er! <3

 

svartvitcarro

 

Bild från en dag då jag såg fräsch ut. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar