bloggheader6

Vad är nästa steg?

Skrivet av Caroline Eriksson 31.08.2017 | 1 Kommentarer

1. Tack för alla kommentarer på förrförra blogginlägget. Jag verkligen älskar när kommentarsfält får sitt eget liv, och jag får kontakt med er. Ni är bäst!

2. De där typerna som hånskrattade åt mig och sa att "tuschpennan vi ritat på väggarna med kommer att synas igenom ALLT, och att jag måste skära bort färgen": Hoppas ni blivit snällare åt folk (kvinnor) nu och fick ha roligt en liten stund.

Jag hade dock mycket roligare. Igår grundmålade jag hela huset klart och ingenstans i huset syns varken spackelskarvar eller tusch. Allt är bra perfekt.

3. Så vad är nästa steg nu? 

 

Huset blev alltså färdigt grundmålat igår och nu är allting vitt och fint. Till och med mitt lilla wc, som varit det mörkaste rummet av dem alla, blev dubbelt störra och ljusare.

 

31.8.2017 1

 

Igår målade jag alltså tvättstugan klart, kontoret och en sista vägg i vårt sovrum & klädkammaren. Idag åkte jag ändå till huset, men inte för att arbeta. Nej, istället grillade jag korv, tittade på youtube och ba myste. 

 

31.8.2017 2

 

Så här fint blev det när allting blev vitt. Fredrik gick runt i huset igår och sa: "Jag ser inte var skarvarna är! Så bra har du målat!".

Och nog är jag duktig på att måla, men det hade absolut inte blivit lika bra om inte Fredrik varit så duktig på att spackla & slipa.

 

31.8.2017 3

 

Vi har som blivit mer nykära, och även bättre på att ge varandra & ta emot komplimanger i och med det här husbygget. Det är som en konst i sig att både kunna ge & ta. Vilken tur att vi har lärt oss det.

 

På bild ser du annars mitt lilla wc. Mitt i allt så är det här sista bilden du ser av badrummet, innan det är klart. ;-)

 

31.8.2017 4

 

Och vårt sovrum. Jag står i klädkammaren & fotograferar.

 

Nu ska jag först ta tag i min nuvarande klädkammare och rensa bort sommarkläder och packa dem färdigt i påsar, så slipper jag göra det när det är flyttdags. Sen ska jag fundera vad nästa steg vid huset blir.

 

 

Kommentarer

 • Målaren 31/08/2017 4:05pm (5 år sen)

  Tusch och bläck kan komma igenom med tiden,men enkelt löser man problemet med att måla över med oljegrundfärg före man målar med ytfärge. roligt att följa er resa,bra jobbat :)

  • Caroline Eriksson 01/09/2017 11:00am (5 år sen)

   Jag kollade upp det här, med flera olika, efter att de där typerna hånskrattat åt mig - men det borde inte vara något problem med de färger eller material vi kommer att använda oss av. :)
   Tack för peppen! :)

Skriv en kommentar