Header 4

Jakobsdagarhelgen 2018, Instagram och bloggutmaning

Skrivet av Caroline Högnäs 30.07.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Hejsan,

Tänkte börja detta inlägg med att berätta lite om helgen som gick. Det har alltså varit jakobsdagar här i staden hela förra veckan - ett evenemang som varje år får staden att vakna till liv riktigt ordenligt. Förra året var jag inte hemma under jakobsdagarna, men i år så fick jag uppleva lite av festivalstämningen i staden igen. 

Fredagen började jag dock med att åka till Vasa. Jag hade redan för flera veckor sedan bokat tid till Jessika på Artistica, för att bli lite fin i håret igen. Var väldigt nöjd sist jag var till henne och blev det också denna gång! Blev precis som jag ville: en jämnare, blondare och kallare hårfärg och fräsha toppar. När jag kom hem från Vasa åkte jag raka vägen till villan, for och träna och sedan iväg till min kompis Mandis på gårdsfest. Hade bil under fredagen och hämtade Henkka från tåget mitt under kvällen också. Vi åkte tillbaka in till stan en stund ännu efter det, men vi var båda väldigt trötta så det blev en tidig kväll.

Under frissabesöketJeppisdagar12

Efter frissabesöketJeppisdagar9 

På lördagen steg jag upp innan 8 och for iväg på veckans sista träningspass. Blev 30 minuter löpning följt av ett HIIT-pass. Berättar mer om det upplägget i ett skillt inlägg. Efter träningen körde vi iväg till villan där vi solade, simmade och suppade och åt grillat.

Kvällen spenderade vi sedan hos Alina med några kompisar, innan vi alla åkte iväg in till stan för att se på Tungevaag & Raaban. Jag säger bara wow vilken stämning! Så otroligt häftigt att ha så stora stjärnor på besök i lilla Jakobstad. Och att det var en gratiskonstert som verkligen alla kunde ta del av var ju det bästa. Verkligen en folkfest! 

Jag och min vän Victoria Jeppisdagar7

Tungevaag och Raaban framför ett folkhav i skolparkenJeppisdagar

En mycket rolig helg! 

Och vet ni vad? Nu om nångång skall ni följa Sevendays.fi på Instagram! Jag har nämligen äran att sköta det kontot denna vecka - så roligt! Så in och följ och ta gärna kontakt ifall det är något ni vill se mer/mindre av eller om det är något ni undrar. 

Jag tänkte även köra en egen bloggutmaning denna vecka, där jag utlovar ett inlägg per dag hela veckan här på bloggen! Är ni taggade? Vad kul, det är jag också!

Ha en riktigt fin vecka! ♥

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar