cropped tom header

Årets GIF-idrottare

Skrivet av Tom Johansson 25.11.2015 | 0 Kommentarer

GIF1Fr.v. Nathalie Vestman, Pauli Ruostetsaari, Aliisa Puumala,Filiph Johansson och Minna Hollanti med sina vandringspris.

 

Sommarsporterna har sina avslutningar med tillhörande prisutdelning så här års. Gamlakarleby Idrottsförening har delat ut priser två kvällar i rad. I tisdags hade föreningen sitt årsmöte och i samband med det delades en rad pokaler ut. I kväll hade fiidrottssektionen sin prisutdelning med glädjande många deltagare.
Filiph blev ihågkommen vid båda tillfällena. I tisdags fick han pokalen som åretsidrottare i föreningen. I kväll fortsatte det med pokalen som årets friidrottare och pokalen för årets kämpe.
Det var en bran avslutning på ett bra friidrottsår. Höjdpunkten kom under sensäsongen, brons i NM u 20 år på 400 meter med hyggliga 48,52. Dessutom var han med i långa stafetten där det finländska laget fick silver. Dessa insatser bidrog troligen till att han kallades till herrstafettlaget i Sverigekampen.
Idrottsligt ser det relativt bra ut för GIF. Problematiskt är däremot att föreningen inte har lyckats hitta en ny ordförande. Jana Holm har i god tid meddelat att hon gjort sitt. På årsmötet steg hon åt sidan. Trots idoga försök vi inte hitta en efterträdare. Höstmötet ajournerades och återupptas då en ordförande har hittats. Förslag mottas med tacksamhet. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar