cropped tom header

Det tar sig i Monte Gordo och andra glada nyheter

Skrivet av Tom Johansson 22.04.2017 | 0 Kommentarer

Som vi berättade i senaste inlägg har Filiph rest från Malaga och anslutit sig till SFI-truppen i portugisiska Monte Gordo.

Det blev ett par lugna dagar, inklusive en resdag, efter tvåveckorslägret i Torremolinos. Nu har det blivit att ta nya tag.

I dag gjorde Filiph backträningar.

Igår hade han en hård träning i vilken ingick även ett test, 3x200 meter. Fartuthålligheten verkar vara bra, 22,5/23,5/26,10. Samma test ska han göra även i slutet av lägret. Han var nöjd med löpningen. Nu gäller det också att hålla huvudet kallt så han inte förivrar sig och blir övetränad. Det är en känslig balansgång.

Vädret har varit blåsigt i Portugal, men i dag ser det ut att ha skett en förändring till det bättre.

En glad nyhet till, gäller föreningen. GIF ser ut att få en ordförande som formellt kan väljas på måndagkväll under årsmötet. Ordförandekandidater växer inte på träd. GIF har saknat ordförande i ett och ett halvt år. Många andra föreningar brottas med samma problem. Verksamheten hålls i gång då vi har duktiga personer i sektionerna. Men visst bör en anrik förening som GIF, 110 år på nacken, ha en ordförande som håller i hela. Och nu ser det ut som om frågan har en bra lösning. Ska så småningom meddela mera detaljer. GIF:are kan även komma till medlemsmötet på måndag i skidstugan. (Tom Johansson)

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar