Ny familjemedlem

Skrivet av Isabelle Härtull 21.08.2022 | 0 Kommentarer

"Sommaren är kort, det mesta regnar bort" kan man lugnt säga nu, denna sommar har verkligen gått fort tycker jag, har inte riktigt hunnit med känns det som och snart är det plötsligt höst och vinter?

Vad har ni gjort i sommar? 

Vi har bland annat varit en del på villan, gått på en dåligt planerad barnteater i Sommarösund (en besvikelse), fikat, besökt Kauhava för att köpa garn, introducerat ridning för Lykke, tappat alla rutiner, åkt på två weekendresor till Umeå och ja, jobbat, as always. Min semester på två veckor tog slut alldeles för fort, och Lykke började dagis igen efter en månads sommarlov, nu är vi tillbaka i rutinerna igen, vilket är ganska skönt men hade ändå varit trevligt med längre ledighet och mer tid att bara umgås med varandra utan några måsten.

På tal om något helt annat, Lykke övar hela tiden på att rita, en dag gjorde hon porträtt utav familjen och sa  "här är du mamma, pappa och katten" och var så nöjd, på bilden nedan finns våra porträtt. Ja precis! Ni läste rätt, vi har skaffat en katt! Helt otippat egentligen, men här är han nu, en ny familjemedlem som fick namnet Amos. Lykke är väldigt noga med att det är hennes katt och har vi besök så är hon viktig med att berätta "han e min!" så de i misstag inte skulle ta med honom hem. 157B170B CC10 4FAD A66E FF5452764FF6C6CF4361 821C 497E B327 AD8B387A62EDIMG 5034JPEG bild 6JPEG bild 7

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar