Untitled5

2021-säsongen är igång!

Skrivet av Daniela Krooks 22.01.2021 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Hejhopp! 

Efter veckans check-ins med coach (var jag skickar bilder på morgonformen, uppdaterar vikt och mått och berättar hur veckan har gått) spikade vi min "warm up show" och även National show. Sen justerade hon min kostplan, smög in en till cardiosession, och vips var vi igång med on-season! 

Det är alltså på nationella tävlingar som man kan vinna sitt proffskort och får tävla i professionella ligan, IFBB. Detta är givetvis mitt mål långsiktigt sett, men utöver det ska det bli helt otroligt spännande att få tävla på en nationell nivå överhuvudtaget i år. Jag tror att vi har byggt på en riktigt skaplig massa under min off-season i höst och vinter, så det ska bli spännande att se vad vi kan ta fram under säsongen!

IMG 6580

Här ovan ser ni mitt startläge. Jag väger cirka 78 kg, vilket är kring 13 kg över min förra tävlingsvikt. Eftersom muskler väger mer än fett så tror jag dock att tävlingsvikten kanske är något högre i år; vi får se! 

I övrigt så är det fredag morgon, jag sitter och håvar in kaffedroppar och ska så småningom bege mig av till gymmet. På schemat har jag en väldigt mysig träningsdag; yoga, abs, och HIIT (high intensity interval training). Efter det nalkas jobb! 

Trevlig helg till er alla ♥

Kommentarer

  • Cherie 22/01/2021 1:02pm (9 månader sen)

    Alltså wow vilken off-season form ändå. Väntar nervöst men med spänning hur formen kommer se ut inför tävling!! Proud of you my love. Hoppas vi snart kan ses face to face igen <3

    • Daniela Krooks 25/01/2021 11:13pm (9 månader sen)

      Min skatt! Tusen tack, jag e å superspänd! På ett bra sätt :D Saknar dig <3

Skriv en kommentar