Untitled5

Nu är det nära!

Skrivet av Daniela Krooks 01.09.2022 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej allesammans! 

Mitt i plötsligt så är vi bara 1.5 vecka ifrån den första tävlingen! Huuuur galet. Det känns som att jag har preppat i flera år här haha, fast det har ju faktiskt varit nonstop diet sedan början av mars. Så det har varit en lång väg att gå, minsann.

Oavsett hur det går så är jag så himla stolt över jobbet jag lagt in; dag över dag kanske man inte märker så mycket, men när man ser svart på vitt hur viktnedgången har gått från mars till dagsläget så är det stora skillnader.

Screen Shot 2022 09 01 at 8.39.29 AMScreen Shot 2022 09 01 at 8.39.19 AM

 

Jag känner mig typ som förväntat: väldigt trött, sliten, och hungrig. De sista veckorna eller tillochmed månaderna av en tävlingsdiet är inte hälsosamma eller sustainable, vilket så klart betyder att det krävs lite extra för att hålla sig disciplinerad och i linje. Den här veckan har varit avsevärt tyngst hittills, men samtidigt är det ju så nära tävlingsdagen nu att man bara måste bita ihop och ta det en dag i taget. 

Så nu är det dags att ha lite kul, visa upp min fysik som jag kämpat blod, svett, och tårar för, och njuta av min stund på scen! 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar