DSC03772

Ekologisk hudvård!

Skrivet av Lina Skog 18.10.2019 | 0 Kommentarer

Godmorgon!

Förra veckan var jag inne på Kicks här i Vasa och fastnade för två saker. En ansiktsmask och ett serum. Jag läste länge på produkterna och velade fram och tillbaka om jag skulle ta dem vilket jag gjorde.

Märket heter Skin Treat och är ett 100% ekologiskt och veganskt skönhetsföretag. På deras hemsida står det att deras ingredienser tillverkas på en ekologisk farm. Vilket jag tyckte lät riktigt passande. 

Det jag fastnade mest för hos produkterna var faktist utseendet. De är stilrena och det framkommer också allt vad de innehåller på ett snyggt sätt, så det är enkelt att ta till sig. DSC07393Jag valde dessa två produkter för "acnebelägen" hud. Då det passar min hud bäst och hittills har jag varit riktigt nöjd. Jag vet att man borde prova produkterna i en månads tid för att veta om de funkade eller ej. Men känslan efter att jag har använt dem har varit riktigt skön och de luktar friskt. Jag vet inte om jag inbillar mig men huden har också varit renare.

Så om jag får välja använder jag nog hellre ekologisk än "vanlig" hudvård då jag tror det i längden är skonsammare för huden. DSC07397Hoppas ni gillade inlägget och ha en skön Fredag! <3

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar