DSC03772

Resfeber deluxe och tankar kring julen!

Skrivet av Lina Skog 04.12.2019 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Hej på er!

Vet inte om jag borde måla en teckning som beskriver mina känslor just nu, men jag kommer inte få förmedlat det i ord. Idag är det 11 dagar kvar tills vi, jag och Daniel åker på resa. Vi skall tillbringa 2 veckor på Cabarete i Dominikanska Republiken, ett ställe jag besökt en gång förut med familjen och som jag föll pladask för. Det skall bli overkligt att få komma tillbaka till mitt paradis, som jag längtat dag och natt efter. 

Det betyder alltså att vi firar jul där också, och för mig blir det första julen utan familjen. Men nog skall det gå bra så länge värmen omfamnar oss, vilket jag inte tvivlar på haha. Nej, men julen är såklart rolig, men har aldrig varit riktigt min grej heller. Tid med familjen på julafton betyder så mycket mer än julklappar och förberedelser, stress hit och dit. Så för mig är det absolut inga problem med att vi är utomlands. Med tanke på att mamma alltid har skiftes-jobbat har jag också blivit van med att en jul aldrig är lik en annan och har därför extra lätt tror jag att också vara borta. :)

Så nu har ni också en förklaring på varför jag inte skriver några jul-inspirerade inlägg detta år, hit får ni komma för sol och värme helst året runt (typ haha)! :)IMG 0804Vackert vid villan, ha en fin dag alla! <3

Kommentarer

 • Emma Geisor 04/12/2019 9:28pm (3 år sen)

  Men gud vad härligt att resa bort över julen!
  För mig innebär julen också en hel del stress, så drömmen är att åka bort nångång över jul. Men får så dåligt samvete då man ska dissa familjen, haha :D

  • Lina Skog 05/12/2019 8:43pm (3 år sen)

   Jaa absolut! Men såklart, det är ju för och nackdelar med allt, men tror nog de flesta familjer förstår en, man kan ju samlas före julen då istället eller efter! :)

 • S 04/12/2019 10:41pm (3 år sen)

  Hoppas på många tips därifrån! Vi är på väg dit på sportlovet :)

  • Lina Skog 05/12/2019 8:44pm (3 år sen)

   Vad roligt! Absolut här kommer nog komma en hel del blogginlägg och ni har gjort ett bra val! :)

Skriv en kommentar