DSC 7646 1

Lifehack - kylskåpsorganisering!

Skrivet av Sofia Donner 16.02.2021 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Okej jag kikar in som snabbast här för att dela med mig av detta FANTASTISKA super vardagstips - lifehack som dom lite mer levnadsvana även kallar det. Fick tipset av en vän för några veckor sedan och tänkte det var värt att testa. Men det visade sig vara SÅ himla bra! 

Enkelt! Du skaffar en liten låda av något slag och lägger alla frukost- eller smörgås relaterade saker i den. Så enkelt. Så smidigt. Kylen är 100 gånger redigare nu än en ost här, ett paket skinka där, en kaviartub och ett smörpaket huller om buller. Det går supersnabbt att duka fram frukosten - och lika snabbt att plocka undan den.

Ska absolut fortsätta med resten av kylen nu också!Screenshot 2021 02 16 at 8.45.28Screenshot 2021 02 16 at 8.45.37Och jo, vi har en flaska Champagne och korv huller om buller på hyllan under, hah - men ska sortera upp sådant också. Det här var så bra! Nästa låda ska jag fylla med sylt och marmelader, det har vi också massor av burkar av här och där i kylen.

Har du något riktigt bra lifehack att dela med dig av? 

Kommentarer

  • Anki 17/02/2021 11:52am (3 månader sen)

    Jag blir så glad av att se att också någon annan har blandade varor i kylskåpet. Här ligger en flaska prosecco tillsamman med grillkorv och spenatplättar (= nödlösningen för extremt hungriga barn) och en gammal blåmögelost (=livets nödvändighet). Ska absolut anamma frukostlådan, det var ju en jättesmart lösning. I vår familj är det dessutom så att frukosten äts i omgångar, eftersom tonårsbarnen inte stiger upp samtidigt som sex-åringen. Meeen, resten av kylskåpet får leva sitt eget liv...

    • Sofia Donner 20/02/2021 10:03am (3 månader sen)

      Hahah! Någon sa en gång att ens kylskåp återspeglar resten av ens vardag, och här kunde det inte stämma bättre ;D Gott och blandat och lite kaos! ;) Hoppas lådan fungerar lika bra hos er - och hoppas du snart får tillfälle att njuta av proseccon! ;)

Skriv en kommentar