DSC 7646 1

Våren är här i barnens garderober!

Skrivet av Sofia Donner 01.03.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej världen! Nu ska ni få höra alltså.. Eller okej nej, ni ska slippa den långa versionen. Men såhär är det: Jösses vilken förkylning vi har haft här i huset. Jag skrev ju om det för ett tag sedan, att vi var krassliga - well, en vecka fick vi vara friska emellan och sedan bara BAAAM. Täppt näsa deluxe, ont i bihålorna någgi nog och hosta. En sådan jäkla hosta! Jag hostade så mycket att när mitt Covid test kom tillbaka negativt valde dom att testa Rasmus också (fast han var helt frisk) för dom trodde det kunde varit ett falskt negativt svar. Men hans var också negativt, så vi kunde slappna av. Lite i alla fall. Sådär som man nu kan göra i Corona och förkylningstider! Tur att vi har en stor gård att traska runt på när man inte kan vara bland människor! Men åter till ämnet. Hostan! Jag sov inte på tre hela nätter. Så fort jag lade mig ner så hostade jag nästan upp lungorna. Att sitta i soffan gick bra. Så där satt jag. Och kollade på serier. Och hostade lite mindre. Som tur är klarade sig resten med lite snuva och någon host-attack här och där! 

Okej. Nog om det. Förstår helt och hållet att du redan tänkt "tänker hon komma till rubriken på inlägget snart?" Och siddu det tänker hon. Nu!

Sigge har precis bytt klädstorlek. Vår långa kille på 2 år och 10 månader har redan kommit upp i 110/116. Helt galet! Så - ny garderob it is. Lindex, som enligt mig har helt fantastiska barnkläder, har ju slutat leverera till Åland. (Om någon anställd på Lindex läser detta- snälla hjälp oss! Vi plågas!) Vi har ju en fysisk butik här men A) Jag är inte jätte shoppingsugen i dessa tider och B) Utbudet jämfört med hemsidan är jättetråkigt. Men som tur är kan jag beställa till Sigges Gudmor i Uppsala, som levererar vidare hit. Guld värt! Så tacksamt! Nej men kolla - nu är jag inne på en roman igen. Tillbaka till ämnet, igen. Lindex hade 25% på allt under alla hjärtans dag helgen, perfekt tillfälle att fylla på lite. Jag passade på att syskonmatcha lite också i samma veva. Är väldigt inne på naturnära färger just nu. När Sigge var bebis var det bara Mini Rodini i mitt huvud. Alla ljuvliga prints och färger och mönster. Deras kläder är fortfarande underbara - men idag tänker jag lite mer basgarderob med några "roliga" plagg i. Och såklart en massa leopardprints, oroa dig inte. Det kommer komma många leopardprints också. Rostbrun kommer också föralltid vara en absolut favorit, så en collegetröja till Sigge i den nyansen slank också ner. Har även snöat in mig på ribbat. Tycker det är så himla snyggt! Tror jag ska beställa hem ett ribbat lounge set åt mig själv också.. 

Nu är jag så så så redo för vår! Det riktigt pirrar i hela kroppen. Det är otroligt hur årstiderna kan påverka oss mentalt. Och hur mycket underverk solen kan åstadkomma. Älskade sol!Screenshot 2021 02 28 at 20.24.50Screenshot 2021 02 28 at 20.25.11Screenshot 2021 02 28 at 20.25.33

Jag lyckades även haffa åt mig en jeansjacka från HMs samarbete med Lee åt Sigge till sommaren (dom gick ju åt som smör i solsken!). Men den visar jag i ett annat inlägg! Nu ska jag återgå till min kopp té.

Ta vara på er där ute i dessa oroliga tider. Tillsammans kan vi stoppa det här. Det kommer en tid för en mer normal vardag igen. Och den kommer komma snabbare om vi alla följer restriktioner och råd. KRAM!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar