theheader

Sjukt men vackert

Skrivet av Izabella Fant 06.07.2022 | 0 Kommentarer

Huhhu! ÄNTLIGEN är värmeböljan förbi och en kan börja GÖRA saker igen utan att dö. Mycket trevligt. Har dock varit sjuk, både med en seg och envis flunsa OCH hundfeber. Det sistnämnda är nog egentligen kroniskt. Har längtat efter att få ha hund så länge jag kan minnas. Mina föräldrar skaffade, mycket klassiskt, hund först då jag och min bror flyttade hemifrån (så elakt!), så min dröm om att bli matte är fortfarande ouppfylld. MEN denna helg har jag och lilla familjen fått sköta min kompis Ediths underbara Theodor och fyfan vad bra vi har mått av honom.DSC 5331 2DSC 5328 2DSC 5433 3DSC 5461 2DSC 5470 2

Ah, han är så vacker och gosig. Bilden ovan är förresten tagen av nyligen sju år fyllda Nike! Theo är en adopterad från ett hunddagis med övergivna hundar i Rumänien. Har själv flera gånger varit med till flygfältet i Helsingfors och hämtat hundar åt vänner som adopterat dem via en organisation som heter Kulkurit (här är deras insta och här är deras hemsida). Alla de hundarna har varit helt otroliga och organisationen är väldigt pålitlig, så rekommenderar den för er som överväger att skaffa hund eller katt. Direkt jag får lite mer stabilitet i mitt liv ska jag (vi) nog också adoptera en därifrån. Här kommer två bilder till levererade av fotografen Nike.

DSC 5494 2DSC 5520 2

Bilden ovan är från igår på vår villa på Södra Vallgrund. Här är några till därifrån:

DSC 5502 2DSC 5497 2

Efter en natt ute på Replot körde jag hem till Vasa igen, medan de andra blev dit en natt till. Har njutit så otroligt av egentid det senaste dygnet. Har spelat mycket gitarr och piano, ätit ute, shoppat nya vandringsshorts och lyssnat på Daniel Norgren och The Tallest Man on Earth (väldigt skön musik för egentid). Har också fotat mycket, speciellt igår vid midnatt.

DSC 5541 2DSC 5571 2DSC 5550 2DSC 5560 2

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar